RPGs, Movies, Computer Games, Music listening, Photography....Anything that is interesting fun and supposingly "unproductive".Politics included (sad really)

Monday 15 September 2014

Ισως το καλυτερο X-men!

Ήταν από τις αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και όλοι περιμέναμε τον Bryan Singer να παραδώσει μια πολλή καλή ταινία . Ξεκινάμε σε μια μελλοντική δυστοπική Νέα Υόρκη για την αφήγηση του Γούλβεριν πριν πεταχτούμε απότομα στην Μόσχα και δούμε μια εντυπωσιακή μάχη μεταξύ των Σέντινελ και των Χ-μεν χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά εφέ δένει την νέα γενιά με τον Iceman και τον Colossus . Και είναι ωραίο να βλέπεις χαρακτήρες όπως η Pryde,Cable και Blink να αξιοποιούνται στο έπακρο τους με ενδιαφέρουσα χρήση τον portal της Blink . Δεν αργεί να εμφανιστεί ο Γούλβεριν μαζί με τους δυο άσπονδους εχθρούς Proffessor X και Magneto και μαθαίνουμε την ιστορία αυτής της εποχής . 

  Ο Γούλβεριν στο παρελθόν δεν έχει τον σκελετό από adamantium και έτσι είναι τα νυχιά του κοκάλινα . Επίσης συναντάμε τον Quicksilver που μέσα στην ταινία αφήνει υπόνειες για γιος του Magneto αλλά δεν μας δείχνουν καθαρά την Scalet Witch και αξιοποιούνε την ταχύτητα του για μια εντυπωσιακή σκηνή . 
  Γενικά η ταινία είναι εντυπωσιακή και συνεχίζει την καλή παράδοση που άφησε στο First Class και την ευχαριστήθηκα ιδίως όταν ο Magneto αφήνει τα μίση και θυσιάζεται στην μελλοντική του εκδοχή .Για αυτό και εγώ αν θα μπορούσα να την βαθμολογήσω θα την έβαζα    9/10 .


0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger