RPGs, Movies, Computer Games, Music listening, Photography....Anything that is interesting fun and supposingly "unproductive".Politics included (sad really)

Wednesday 24 September 2014

Batman Origins χωρίς τον Batman !

       Πιστεύω με τόσες σειρές που ξεκίνησαν χτες και σήμερα πως μπήκαμε για τα καλά στην φθινοπωρινή σεζόν . Από τις σειρές που περιμέναμε με ενδιαφέρον ήταν το Gotham . Και από τον πιλότο μοιάζει με μια υποσχόμενη σειρά που μπορεί να μην έχει τον σταρ Batman αλλά έχει όλους τους υπόλοιπους κακούς με ήρωα τον detective Jim Gordon . Σε αυτό το επεισόδιο που έχει ως βάση αναφοράς τον θάνατο των γονιών του Batman , είδαμε μια νεαρή Catwoman με gogles , την πτώση του Penguin και την μικρή Ivy .
      Δεν με ενθουσίασε και τόσο το πρώτο επεισόδιο του Big Bang Theory σε αντίθεση με το δεύτερο που έπαιξε καπάκι . Περίμενα τον Seldon να λείψει τουλάχιστον για δυο επεισόδια ή να μας έβαζαν αποσπάσματα από την περιοδεία του στους σταθμούς .

     Και τελειώνουμε με το Blacklist . Ξεκινάμε με γαμάτη μουσική και ανατινάξεις για να περάσουμε στην συνηθισμένη πόλη και στην αποστολή του επεισοδίου που έχουμε με μια διχασμένη προσωπικότητα . Ενδιαφέρον επεισόδιο στο οποίο μαθαίνουμε λίγο από το παρελθόν του Reddington και περισσότερο την προσωπικότητα του μεγάλου κακού που ξεκίνησε από το προηγούμενό φινάλε .



0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger