RPGs, Movies, Computer Games, Music listening, Photography....Anything that is interesting fun and supposingly "unproductive".Politics included (sad really)

Thursday 11 September 2014

Κουβα και SAMCRO

   Σιγά σιγά ξεκινάει η φθινοπωρινή σεζόν και μαζί με αυτήν νέες σειρές και νέα επεισόδια .Μπορεί να έχω πολύ καιρό να γράψω στο συγκεκριμένο blog  αλλά δεδομένου πως έχω πια πολύ ελεύθερο χρόνο έπρεπε να κάνω κάτι.
    Μπήκαμε στην τελευταία σεζόν του Boardwalk Empire ,μιας σειράς που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα . Βρίσκουμε τον Enoch στην Κούβα να έχει ξεφύγει από την Ατλάντικ Σίτυ να αναπολεί της ρίζες του και το πως τελικά πήρε την θέση του στην πόλη.Ο Mr White είναι πια κατάδικος αλλά τελικά έχουμε απόδραση.Και από τα μεγάλα γεγονότα της σεζόν εκτός του Οικονομικού Κραχ είναι η εξέλιξη της Ιταλικής Μαφίας .

   

    Ξεκίνησε και η τελευταία σεζόν του Sons of Anarchy . Μια σειρά που έχει βια, ίντριγκες και μηχανές . Ο Πρόεδρος του κλαμπ καταφέρνει και αποφυλακίζεται ή τον αφήνει η εισαγγελέας για τους δικούς της λόγους . Προσπαθεί να κλείσει συμφωνίες σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα πόλεμο συμμοριών που φαίνεται στον ορίζοντα . Η Τζεμα έχει καταφέρει να μην την υποψιάζεται κανείς για τον φόνο της Ταρα εκτός ίσως από τον Ανσερ . Τέλος με άρεσε κάπως η διασκευή του Bohemian Raphsody σε ένα πιο μπλουζ μουντ .


   Σε 2 βδομάδες έχουμε καταιγισμό πρεμιέρων και έτσι ίσως θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για σχολιασμό μέσα από αυτό το blog. 


0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger